Menu
A+ A A-

Μ. Χαρακόπουλος: Οι αγρότες γυρίζουν την πλάτη στον Τσίπρα!"

Μάξιμος μοσχοχωρι 5

Λάρισα, 15 Ιουνίου 2019

 

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ, Ν. ΠΕΡΙΒΟΛΙ, Μ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΚΙΛΕΛΕΡ, ΧΑΛΚΗ:

Οι αγρότες γυρίζουν την πλάτη στον Τσίπρα!

«Οι αγρότες του κάμπου θα έχουν την ευκαιρία στις κάλπες της 7ης Ιουλίου να δώσουν εκ νέου, μετά τις ευρωεκλογές, με μεγαλύτερη ακόμη ένταση, την κατάλληλη απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα για τα 4,5 χρόνια εμπαιγμού. Ο αγροτικός κόσμος ξέρει πλέον από την καλή και την ανάποδη τι σημαίνει αριστερά, και ουδείς μπορεί πιά να τον ξεγελάσει με ψεύτικες υποσχέσεις». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε σε Μοσχοχώρι, Νέο Περιβόλι, Μεγάλο Μοναστήρι, Κιλελέρ και Χάλκη.
Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας, αντιλαμβανόμενος ότι οι αγρότες πλέον του γυρίζουν την πλάτη, θεωρώντας τον παντελώς αναξιόπιστο, λόγω των καταστροφικών πολιτικών που εφάρμοσε εναντίον τους, αποφάσισε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναστρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Στην κάλπη, όμως, θα αντιληφθεί ότι ούτε το “ματσάκι γυρίζει” ούτε οι αγρότες είναι λωτοφάγοι. Αυτή τη φορά, ο αγροτικός κόσμος θα είναι αυτός που θα επικυρώσει την μεγάλη πολιτική αλλαγή για την χώρα, την νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Μάξιμος μοσχοχωρι 1

Μάξιμος μοσχοχωρι 2

Μάξιμος μοσχοχωρι 3

Μάξιμος μοσχοχωρι 4

Μάξιμος μοσχοχωρι 6

Μάξιμος μοσχοχωρι 7

Read more...

Μάξιμος σε χωριά του Κιλελέρ: "Δέσμευση Μητσοτάκη η μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ!"

Μάξιμος 1 1

Λάρισα, 14 Ιουνίου 2019

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΚΙΛΕΛΕΡ:

Δέσμευση Μητσοτάκη η μείωση 30% του ΕΝΦΙΑ!

«Η ΝΔ από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, με την ισχυρή εντολή που θα της δώσουν οι Έλληνες πολίτες στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, είναι αποφασισμένη να βάλει μπρος τις μηχανές της ελληνικής οικονομίας, πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο της ανάπτυξης. Και για το λόγο αυτό, άμεσα θα ληφθούν μέτρα μείωσης της φορολογίας που είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη στις παραγωγικές επενδύσεις και βασική αιτία της οικονομικής ασφυξίας της μεσαίας τάξης, και πρωτίστως των αγροτών». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στα χωριά του Δ. Κιλελέρ Ν. Καρυές, Χαρά, Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα.
Ο Θεσσαλός πολιτικός ανέφερε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη δεσμευτεί για άμεση οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους τους Έλληνες και παντού στη χώρα κατά 30%. Ταυτόχρονα, θα καταργήσει το τέλος επιτηδεύματος, οι συντελεστές ΦΠΑ από 13% και 24% θα πέσουν αντιστοίχως σε 11% και 22%, ενώ ο πρώτος φορολογικός συντελεστής από 22% σήμερα θα μειωθεί στο 9% για εισοδήματος έως 10.000 ευρώ με αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Το πακέτο αυτό, με σειρά άλλων βασικών παρεμβάσεων, σε ένα κλίμα ασφάλειας και αισιοδοξίας, μπορεί να κάνει τη διαφορά, που όλοι οι Έλληνες προσδοκούμε».

Μάξιμος 2 1

Μάξιμος 3

Μάξιμος 4

Μάξιμος 5

Μάξιμος 6

Read more...

Μ.Χαρακόπουλος: "Τα αθλητικά σωματεία «πηγή ζωής» για την επαρχία!"

Μάξιμος 1

Λάρισα, 14 Ιουνίου 2019

Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

Τα αθλητικά σωματεία «πηγή ζωής» για την επαρχία

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει τεράστια σημασία για τους νέους και τις νέες, καθώς μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτόν γυμνάζονται, μαθαίνουν την άμιλλα και κοινωνικοποιούνται μέσω της συνεργασίας. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για την προστασία της νεολαίας μας από κάθε είδους κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, όμως τα αθλητικά σωματεία, όπως και οι πολιτιστικοί σύλλογοι, συνιστούν πηγή ζωής για την ελληνική επαρχία, τα χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά την επίσκεψή στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας.
Τον κ. Χαρακόπουλο υποδέχθηκε στην Ένωση ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δ. Μπουχλαριώτης, μαζί με τον γραμματέα κ. Α. Γκρίμπα, τον ταμία κ. Π. Τσακίρη, τα μέλη της Διοίκησης κ. Ε. Γρηγοριάδη και κ. Δ. Καρκατσέλα και τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κ. Κουτσογιάννη.
Ο Θεσσαλός πολιτικός είχε ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΝΛ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία για να επιβιώσουν,
και δεσμεύθηκε να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στην επίλυση αυτών, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Μάξιμος 2

Read more...

Μ.Χαρακόπουλος σε Φαλάνη-Γιάννουλη: "Ψέματα με τα καντάρια από τον ΣΥΡΙΖΑ!"

ΜΑΞΙΜΟΣ 1 ΦΑΛΑΝΗ1

Λάρισα, 13 Ιουνίου 2019

 

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΦΑΛΑΝΗ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ:

Ψέματα με τα καντάρια από τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Θα καταργούσαν τα διόδια, θα μηδένιζαν τον ΕΝΦΙΑ, θα έσκιζαν τα μνημόνια, θα αποκαθιστούσαν μισθούς και συντάξεις! Με τον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες χόρτασαν ψέματα με τα καντάρια! Το ψέμα, όμως, έχει κοντά ποδάρια! Το λόγο τώρα έχει ο λαός και η κρίση του θα είναι κόλαφος για τους δημαγωγούς λαϊκιστές της... πρώτης φορά αριστεράς». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στη Φαλάνη, τη Γιάννουλη και το Δασοχώρι.
Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφορικά με τις εξαγγελίες του απερχόμενου πρωθυπουργού είπε με νόημα ότι «μετά το λεγόμενο “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” και το “παράλληλο πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ που αποδείχθηκαν κουρελόχαρτα, τι αξία έχουν υποσχέσεις και πλειοδοσίες παραμονές εκλογών από τον κ. Τσίπρα; Η αλήθεια είναι ότι πίσω τους αφήνουν μια εξαντλημένη οικονομία και μια ρημαγμένη από τους φόρους μεσαία τάξη, που τους ήταν χρήσιμη μόνον για να την απομυζούν. Αλλά την ίδια ώρα, η επερχόμενη μεγάλη πολιτική αλλαγή με την νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες, στην αγορά και στους πολίτες. Γεγονός που συνιστά το ιδανικό περιβάλλον για να ένα δυναμικό ξεκίνημα από τις πρώτες κιόλας στιγμές της νέας διακυβέρνησης».

ΜΑΞΙΜΟΣ ΦΑΛΑΝΗ 2

ΜΑΞΙΜΟΣ 3 ΦΑΛΑΝΗ 1

ΜΑΞΙΜΟΣ 4 ΦΑΛΑΝΗ 1

ΜΑΞΙΜΟΣ 5 ΦΑΛΑΝΗ1

Read more...

Μ.Χαρακόπουλος στον Ant1: "Με ΝΔ επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα!"

Μ. Χαρακόπουλος antenna news 1

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2019

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1:

Με ΝΔ επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα!

«Η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές επιμένει ότι χρειάζεται η χώρα μια επανεκκίνηση, μια επιστροφή στην κανονικότητα. Και επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει για μας λιγότερους φόρους, καλύτερες και περισσότερες δουλειές πλήρους και όχι μερικής απασχόλησης. Μια γενιά των 300 ευρώ δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Λοιπόν, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, λιγότεροι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές που να μπορούν να καταβάλλονται από τους εργαζόμενους και βεβαίως περισσότερη ασφάλεια». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ANT1 και στην δημοσιογράφο κ. Ρίτσα Μπιζόγλη. Από μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο υποψήφιος βουλευτής κ. Χρήστος Γιαννούλης.

Ευκαιρία αποδοκιμασίας Τσίπρα από τους Λαρισαίους αγρότες...

Ο Θεσσαλός πολιτικός, σχολιάζοντας την είδηση σύμφωνα με την οποία ο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, υπογράμμισε ότι «είναι μια καλή ευκαιρία στον αγροτικό κόσμο να στείλει ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους εξαπάτησε, υποκλέπτοντας την ψήφο του, υποσχόμενος χαμηλότερους φόρους στους αγρότες και ασφαλιστικές εισφορές ενώ ο ίδιος κατήργησε τον ΟΓΑ. Για πρώτη φορά φορολογήθηκαν οι αγροτικές επιδοτήσεις. Υπόσχονταν χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Τον θυμούμαι στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2014 στην καρότσα του αγροτικού του Βάγγου, του αγροτοσυνδικαλιστή, στο μπλόκο της Βοιωτίας, να χαρακτηρίζει “ψίχουλα” τα 160 εκατομμύρια ευρώ, που εμείς, η δική μας κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου έδινε στους αγρότες, ως επιστροφή στον ειδικό φόρο κατανάλωσης πετρελαίου. Ο πρωθυπουργός αυτός, που έλεγε ψίχουλα τα 160 εκατομμύρια που η δική μας κυβέρνηση έδινε στον αγροτικό κόσμο για το κόστος παραγωγής, είναι εκείνος που την πρώτη χρονιά τα περιέκοψε στο μισό και το 2017 τα κατήργησε τελείως! Είναι μια καλή ευκαιρία στους αγρότες να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα!».

Έξαρση της εγκληματικότητας λόγω ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ...

«Το δελτίο ειδήσεων που είδαμε, από τις πρώτες ειδήσεις, μονοπωλείται σχεδόν από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Τι δείχνει; Ότι έχουμε μια έξαρση εγκληματικότητας που καταγράφεται πια και στα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας, της ΕΛΑΣ, από το κέντρο της Αθήνας, την πρωτεύουσα της χώρας μέχρι και το τελευταίο χωριό. Έξαρση της εγκληματικότητας γιατί έχουμε ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός προχτές που παρουσίασε, κ. Γιαννούλη, το πρόγραμμά σας από το Μέγαρο Μουσικής δεν βρήκε μια λέξη να πει για την ασφάλεια του πολίτη. Είναι το ύψιστο αγαθό που οφείλουμε να προστατέψουμε».

Το τρίπτυχο ΣΥΡΙΖΑ: παροχολογία, σκανδαλολογία, fake news!

«Ο κ. Γιαννούλης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο ελληνικός λαός απέρριψε το τρίπτυχο με το οποίο πολιτευτήκατε στις προηγούμενες εκλογές -συνεχίζετε με το ίδιο. Ποιο ήταν αυτό; Παροχολογία. Παραμονές των εκλογών δώσατε το εκλογικό επίδομα που βαφτίσατε 13η σύνταξη. Το δεύτερο που κάνατε ήταν η σκανδαλολογία. Επενδύσατε σε αυτή, εργαλειοποιώντας τη δικαιοσύνη και αναμένοντας ότι παραμονές των εκλογών με “βραχιολάκια” θα οδηγήσετε πολιτικούς σας αντιπάλους, που σπιλώσατε συνειδητά και σήμερα οι αποκαλύψεις που έρχονται από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Αγγελή, δείχνουν ότι όλη σας η προσπάθεια γυρίζει μπούμερανγκ. Δεν σας βγήκε, λοιπόν και αυτή η υπόθεση. Και το τρίτο που κάνετε, ποιο είναι; Μια βιομηχανία fake news. Τι λέτε; Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επαναφέρει λιτότητα, θα επαναφέρει εργασιακό μεσαίωνα, θα κάνει απολύσεις στο δημόσιο τομέα. Επιχειρείτε να κατατρομοκρατήσετε τον κόσμο. Λοιπόν, το αφήγημα δεν βγαίνει! Όσο και αν δουλεύετε τη μονταζιέρα, ότι και να κάνετε, ο κόσμος έχει καταλάβει. Έχει πια δυνατότητα σύγκρισης, είδε και την αριστερά και έβγαλε τα συμπεράσματά του. Μπορεί να κάνει σωστότερες επιλογές».

Μ. Χαρακόπουλος antenna news 2

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=F4mBDx6Mk3A

 

Read more...

Ευχαριστίες Δικηγορικού Συλλόγου σε Μάξιμο για ανακαίνηση Δικαστικού Μεγάρου

Μάξιμος ΔΣ Δικηγορικού Συλλόγου

Λάρισα, 12 Ιουνίου 2019

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Ευχαριστίες Δικηγορικού Συλλόγου σε Μάξιμο για Δικαστικό Μέγαρο

• Για τη συμβολή στην ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου

Με μια ευχαριστήρια επιστολή για την καθοριστική συμβολή του στην ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, το οποίο εντάχθηκε σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, υποδέχθηκε η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Νικολέττα Μπασδέκη στα γραφεία του Συλλόγου τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου άσκησε πίεση στην ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβεβαίωσε την πρόεδρο και το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ότι προσβλέπει στην συνεργασία του νομικού κόσμου της πόλης και των εκπροσώπων του για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δικηγόρους, αλλά και την ικανοποίηση του λαϊκού αιτήματος για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.
Στην επιστολή προς τον κ. Χαρακόπουλο σημειώνεται ότι «Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας σας ευχαριστεί θερμά για την συμβολή σας στην ανάδειξη του μείζονος προβλήματος των ελλιπών υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.
Με τις παρεμβάσεις σας και τις επερωτήσεις σας ενώπιον του Εθνικού Κοινοβουλίου, συμβάλλατε στην επιτάχυνση του χρόνου ένταξης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, μέσω του προγράμματος ενεργειακής Αναβάθμισης που υλοποιεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Πιστεύουμε ότι και στο μέλλον θα είστε δίπλα μας για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Κλάδο μας».
Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς του Δικηγορικού Συλλόγου ήταν η πρόεδρος κ. Νικολέττα Μπασδέκη, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπραζιώτης, ο γενικός γραμματέας κ. Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, και τα μέλη, η κ. Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη και οι κ.κ. Αντώνης Γραβάνης και Ευάγγελος Διανελλάκης.

Μάξιμος Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου

Read more...

Μάξιμος σε χωριά της Ποταμιάς: "Οι πολίτες ξέρουν πια τι σημαίνει αριστερά!"

Μάξιμος Ποταμιά 1

Λάρισα, 12 Ιουνίου 2019

 

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ:

Οι πολίτες ξέρουν πια τι σημαίνει αριστερά!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στερούμενος πειστικού αφηγήματος για το αύριο της χώρας, έχει κολλήσει τη βελόνα σε ξεπερασμένα αντιδεξιά σύνδρομα, που κραδαίνουν τα στελέχη του σαν μπαμπούλες ενώπιον των πολιτών. Δεν αντιλαμβάνονται, όμως, ότι όλα αυτά δεν λένε πλέον τίποτε στον κόσμο. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για επίπλαστους διχασμούς, αλλά μόνον ποιος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, ποιος μπορεί να δημιουργήσει δουλειές, ποιος θα αποκαταστήσει το αίσθημα της ασφάλειας, ποιος θα ανασυγκροτήσει το εκπαιδευτικό σύστημα, ποιος θα φέρει τα παιδιά μας από το εξωτερικό, ποιος θα κάνει και πάλι σεβαστό το όνομα της χώρας διεθνώς». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τις επισκέψεις του στο Αμούρι, το Δομένικο, το Μεσοχώρι και το Δαμάσι.
Ο Θεσσαλός πολιτικός για την κατάσταση που βιώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι είπε ότι «ανήκουν σε αυτούς που έπαθαν και έμαθαν. Που είδαν τη φορολογία και τις ασφαλιστικές τους εισφορές να αυξάνονται ραγδαία, το αγροτικό πετρέλαιο να καταργείται. Είδαν φόρο στο κρασί, που ίσχυσε αδικαιολόγητα για τόσα χρόνια με σοβαρές επιπτώσεις στην αμπελουργία. Είδαν τις τιμές παραγωγού στο αιγοπρόβειο γάλα να καταρρέουν από τις ανεξέλεγκτες, αθρόες εισαγωγές από τα Βαλκάνια. Είδαν τη διάρκεια του φρέσκου γάλακτος να επεκτείνεται και πέραν των 7 ημερών, σύμφωνα με τις επιταγές του ΟΟΣΑ και τις επιθυμίες κάποιων γαλακτοβιομηχανιών. Όλοι πια έχουν μέτρο σύγκρισης. Ξέρουν τι σημαίνει αριστερά…».

Μάξιμος Ποταμιά 2

Μάξιμος Ποταμιά 3

Μάξιμος Ποταμιά 4

Μάξιμος Ποταμιά 5

Read more...

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΕΛΑΤΕΙΑ, ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ, ΓΑΛΗΝΗ: Να κάνουμε την Ελλάδα “περιβόλι της Ευρώπης”

Μαξιμος Αμπελάκια 1

Λάρισα, 10 Ιουνίου 2019

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, ΕΛΑΤΕΙΑ, ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ, ΓΑΛΗΝΗ:

Να κάνουμε την Ελλάδα “περιβόλι της Ευρώπης” 

«Για να καταστεί ο πρωτογενής τομέας ατμομηχανή της ανάπτυξης, χρειαζόμαστε κίνητρα για την ανάπτυξη ενός υγιούς και δυναμικού συνεταιριστικού κινήματος, που θα βασίζεται πρωτίστως στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Κι αυτό σκοπεύει να πράξει η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχηςΠροστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά την επίσκεψή του στα χωριά Αμπελάκια, Ελάτεια, Πλατύκαμποκαι Γαλήνη.
«Για να καταστεί η Ελλάδα το “περιβόλι της Ευρώπης” και να πάρει και πάλι μπρος ο πρωτογενής τομέας, χρειαζόμαστε κίνητρα για την ανάπτυξη υγιών και δυναμικών συνεταιρισμών, και κυρίως επένδυση στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστεί η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που όλα δείχνουν ότι θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στα Αμπελάκια, την Ελάτεια, τον Πλατύκαμπο και τη Γαλήνη.
Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «ο τόπος αυτός, που πριν από δύο αιώνες είχε πρωτοπορήσει με τα συνεταιριστικά του εγχειρήματα, μπορεί και σήμερα να ανοίξει νέους δρόμους. Ήδη υπάρχουν πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες, όπου οι παραγωγοί διαχειρίζονται προϊόντα που ζητούνται στις διεθνείς αγορές, όπως τα κάστανα των Αμπελακίων και της ευρύτερη περιοχή του Κισσάβου, που μας δείχνουν το δρόμο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε ευκαιρίες που θα ανοίξουν δουλειές και θα αναπτύξουν τον τόπο, ενώ τα προσχώματα που υπάρχουν πρέπει να ξεπεραστούν. Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό με ικανότητες και γνώση. Απαιτείται, όμως, το κατάλληλο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, εντός του οποίου οι δημιουργικές προσπάθειες θα αποδώσουν καρπούς».

Μαξιμος Αμπελάκια 2

Μαξιμος Αμπελάκια 3

Μαξιμος Αμπελάκια 4

Μαξιμος Αμπελάκια 5

Μαξιμος Αμπελάκια 6

Μαξιμος Ελάτεια

 Μαξιμος Πλατύκαμπος

Read more...

Μ.Χαρακόπουλος: "Το δίλημμα των εκλογών: Λαϊκισμός ή ανάπτυξη!"

Μ.Χαρακόπουλος 2 1

Λάρισα, 11 Ιουνίου 2019

Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Το δίλημμα των εκλογών: Λαϊκισμός ή ανάπτυξη!

«Η ψήφος στις ευρωεκλογές ήταν ουσιαστικά η εκδίκηση της μεσαίας τάξης στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όλους αυτούς που τους ενέπαιξαν, που τους εξαπάτησαν, που υπέκλεψαν την ψήφο τους, υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια. Το δίλημμα, στο οποίο θε βρεθούμε, στις 7 Ιουλίου, είναι ανάμεσα στον λαϊκισμό και στην ανάπτυξη, ανάμεσα στην ισότητα της φτώχειας των επιδομάτων ή στις ευκαιρίες για δουλειές, με αξιοπρέπεια και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, για τον ελληνικό λαό». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Θεσσαλία Τηλεόραση και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Κολλάτο.
Ο κ. Χαρακόπουλος σημείωσε επίσης ότι «δυστυχώς, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ η χώρα θα έπρεπε άμεσα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές, κράτησαν με νύχια και με δόντια τη βουλή ανοιχτή, για να έχουμε αυτό το ντελίριο τροπολογιών τακτοποιήσεων και διευθετήσεων της τελευταίας στιγμής με φωτογραφικές διατάξεις που πραγματικά ευτελίζουν την κοινοβουλευτική ζωή», και πρόσθεσε ότι «είναι μια πολύ βαθιά βουτιά στις τακτικές του παλαιοκομματισμού που έχουν καταδικαστεί από τους πολίτες και δυστυχώς επαναλαμβάνονται, και σήμερα από αυτούς που εμφανίστηκαν με το φωτοστέφανο των άσπιλων και αμόλυντων παρθένων».
Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφέρθηκε στα αγροτικά ζητήματα, λέγοντας ότι «εμείς πρέπει να στοχεύσουμε στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, διαφορετικών, που μπορούν να κερδίσουν τα σούπερ μάρκετ και τις αγορές της Ευρώπης, των οικονομικά εύρωστών, που θα πληρώσουν κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας ότι τρώνε κάτι ποιοτικό που έχει πιστοποίηση και ταυτότητα».
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ακόμη, ότι «μια φιλελεύθερη παράταξη που πιστεύει στην ελεύθερη αγορά, αλλά με κανόνες, είναι αυτή που μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις, να δώσει κίνητρα, να μειώσει φορολογικούς συντελεστές, εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές, γιατί το στοίχημα είναι να μεγαλώσει η πίτα. Όσο περισσότεροι εργαζόμενοι τόσο περισσότερος ο παραγόμενος πλούτος, τόσο περισσότερα τα έσοδα για να διασφαλιστούν και οι συντάξεις. Αυτή είναι η συνταγή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια άλλη λογική. Την ισότητα στη φτώχεια, την ισότητα στα επιδόματα. Εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε όλοι ίσοι με την έννοια να γίνουμε όλοι φτωχοί, θέλουμε να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες, για καλύτερες δουλειές, ποιοτικότερες δουλειές, δουλειές πλήρους απασχόλησης».

Μ.Χαρακόπουλος 1 1

Μ.Χαρακόπουλος 3 1

Μ.Χαρακόπουλος 4

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=VUNZoAiTDm0

 

Read more...

Μάξιμος σε χωριά του Δ. Κιλελέρ: "Ευκαιρίες σε όλους για καλά αμειβόμενες δουλειές!"

maximos κιλελερ 4

Λάρισα, 10 Ιουνίου 2019

 

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ:

Ευκαιρίες σε όλους για καλά αμειβόμενες δουλειές!

«Απέναντι στην ισότητα στη φτώχεια, με επιδόματα-χαρτζιλίκια που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς απαντάμε με ευκαιρίες για όλους σε καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Εργασία και αξιοπρέπεια απέναντι στα επιδόματα φτώχειας». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου Κιλελέρ, και συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους, τον Κραννώνα, το Ψυχικό, το Δοξαρά και το Μικρό Βουνό.
Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «δυστυχώς, βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, πανικόβλητοι από την κατάρρευση των ποσοστών τους, αλλά και την απουσία πειστικού αφηγήματος διακυβέρνησης, καταφεύγουν στο ύστατο μέσο άμυνας, που είναι η ύψωση ξεπερασμένων διαχωριστικών γραμμών του παρελθόντος. Όπως, όμως, αποδείχθηκε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές αλλά και τις ευρωπαϊκές εκλογές, οι Έλληνες είναι έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα, αδιαφορώντας για τον “αντιδεξιό μπαμπούλα” με τον οποίο προσπαθούν να τους φοβίσουν. Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι για να πάει μπροστά η χώρα χρειάζεται ρεαλιστικό σχέδιο, ενότητα και σύμπνοια, όραμα και έργο, χωρίς παρωχημένες ιδεοληψίες και άγονη παρελθοντολογία. Αυτό ακριβώς που προτείνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μήνυμά μας απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν στο παρελθόν. Απέναντι στην κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ, την όξυνση και τους τεχνητούς διχασμούς, εμείς προτάσσουμε το πρόγραμμά μας, που απαντάει στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

maximos κιλελερ 1

maximos κιλελερ 2

maximos κιλελερ 3

maximos κιλελερ 5

maximos κιλελερ 6

maximos κιλελερ 7

maximos κιλελερ 8

maximos κιλελερ 9

Read more...