Menu
A+ A A-

ΜΑΞΙΜΟΣ

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:
«Να σταματήσει η ανοχή της Κυβέρνησης στην καθημερινή ανομία»

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα επεισόδια του Σαββατοκύριακου στην περιοχή των Εξαρχείων και την επίθεση με μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καλούμε την Κυβέρνηση να αφήσει, επιτέλους, την αστυνομία να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της, να βάλει τέλος στα άβατα των μπαχαλάκηδων και να οδηγήσει τους Ρουβίκωνες στη Δικαιοσύνη».

Πλήρης Δήλωση

«Οι λεγόμενοι γνωστοί - άγνωστοι των Εξαρχείων, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, διοργάνωσαν ανενόχλητοι τα καθιερωμένα πλέον “πάρτι” τους, με μολότοφ, πέτρες και καταστροφές. Ο δε Ρουβίκωνας φαίνεται ότι ανοίγει παραρτήματα και εκτός Αθηνών. Μόλις χθες, μέλη του επιτέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα κουραστεί να το λέει: Καλούμε την Κυβέρνηση να αφήσει, επιτέλους, την αστυνομία να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της, να βάλει τέλος στα άβατα των μπαχαλάκηδων και να οδηγήσει τους Ρουβίκωνες στη Δικαιοσύνη».

 

back to top