Menu
A+ A A-

ΑΣΤΡΑ 1

Λάρισα, 17 Μαΐου 2023

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ASTRA:

Πάντα Μάχιμος δίπλα στους πολίτες!

• Παρασκευή 20.30 στο Divani η κεντρική ομιλία στη Λάρισα

«Την Παρασκευή, ως είθισται, ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος ολοκληρώνει την προεκλογική περίοδο. Θα είναι η τελευταία καταληκτική ομιλία μου στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως της Λάρισας στο Divani, στις 20:30 ώρα. Θα ήθελα να κάνω μια ανοιχτή ομιλία, όπως κάναμε παλαιότερα, στην Πλατεία Ταχυδρομείου, αλλά ο καιρός με τα σκαμπανεβάσματα που έχει και τις βροχοπτώσεις μπορεί να μας αιφνιδιάσει και δεν θα ήθελα να φέρω σε δυσάρεστη θέση τους πολιτικούς μου φίλους». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΣΤΡΑ και στη δημοσιογράφο κ. Βάσω Σαμακοβλή.
Ο κυβερνητικός βουλευτής ερωτηθείς για την σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες του νομού υπογράμμισε ότι «πολιτεύομαι χρόνια, με γνωρίζουν και τους γνωρίζω. Ξέρουν ότι πάντοτε τους απευθύνθηκα με βάση την αλήθεια. Δεν επιχείρησα ποτέ να χαϊδέψω αυτιά, να πω κουβέντες πάνω από το μπόι μου που λέει κι ο λαός, και με τίμησαν κατ’ επανάληψη με την εμπιστοσύνη τους. Πιστεύω λοιπόν ότι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας, οι πολίτες θα κρίνουν επάξια ποιοι αξίζουν να τους εκπροσωπούν στην Βουλή των Ελλήνων. Συνηθίζω να λέω να προσέρχονται μετά φόβου Θεού στο παραβάν, είναι η ιερότερη στιγμή της δημοκρατίας. Εκεί θα πρέπει να κάνουμε πρώτα την επιλογή του ψηφοδελτίου για το ποιος αξίζει να είναι κυβερνήτης της χώρας, ποια παράταξη είναι αυτή η οποία μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές σε απάνεμο λιμάνι και νομίζω ότι είναι η επιλογή της ΝΔ. Όσοι κάνουν την επιλογή του ψηφοδελτίου της ΝΔ, πιστεύω ότι θα ξεκινήσουν βάζοντας τον πρώτο σταυρό από τα χαμηλά του ψηφοδελτίου, τιμώντας με και πάλι. Και θέλω να πιστεύω ότι και στην νέα Βουλή και στην νέα κυβέρνηση θα είναι ισχυρή η εκπροσώπηση της εκλογικής περιφέρειας της Λάρισας. Το αξίζει ο θεσσαλικός κάμπος, το δικαιούται και αυτή είναι και η μόνη δέσμευση που δίνω στους πολίτες, να συνεχίσω να είμαι πάντα μάχιμος δίπλα τους».

Τεράστια άλματα προς το ψηφιακό κράτος
Ο Θεσσαλός πολιτικός στάθηκε ιδιαίτερα και στο ότι «η μεγαλύτερη γάγγραινα από δημιουργίας του Νεοελληνικού Κράτους, τα 200 χρόνια, του οποίου γιορτάσαμε πέρυσι, είναι η γραφειοκρατία. Η ταλαιπωρία του πολίτη στις καθημερινές συναλλαγές με το κράτος, με τη δημόσια διοίκηση. Σε αυτήν την τετραετία, έγιναν τεράστια άλματα. Θα μου πείτε ότι βοήθησε κι η πανδημία, λειτούργησε ως μοχλός που ανάγκασε το κράτος να εκσυγχρονιστεί πιο γρήγορα. Ναι, αλλά έχουμε για πρώτη φορά ψηφιακό κράτος. Ποιος φανταζότανε πριν λίγα χρόνια ότι με ένα SMS θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να γνωρίζει πότε, πού και πώς θα κάνει το εμβόλιο του για την πανδημία για παράδειγμα. Εκατομμύρια πράξεις, που άλλοτε θα έπρεπε να γίνουνε με απευθείας επαφή του πολίτη με δημόσιες υπηρεσίες, γίνονται πια ηλεκτρονικά. Γλιτώνουμε εργατοώρες, γλιτώνουμε ουρές, γλιτώνουμε ταλαιπωρία».

ΑΣΤΡΑ 2

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του Μάξιμος Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/ZhuWfQJ0-2k

back to top